Cautare

1131 de rezultate pentru "pro volei" (2.51 secunde)
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Tabara pro-Tariceanu spune ca un PNL dirijat de Stolojan pune acut problema aducerii partidului sub influenta, daca nu chiar controlul, lui Basescu.
Pro-Tariceanu, pro-Stolojan. ... Tabara pro-Tariceanu spune ca un PNL dirijat de Stolojan pune acut problema aducerii partidului sub influenta, daca nu chiar controlul, lui Basescu.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”.
sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)... nu exista antrenor cu licenta Pro, dar exista cu A, Mihai Iosif.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Vigilent, observatorul organizatiei Pro Democratia s-a grabit sa anunte marele eveniment ce putea degenera intr-o frauda electorala de proportii, in opinia lui.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a cerut ieri Biroului Electoral Central precizari privind neclaritatile sesizate in urma declaratiilor presedintelui BEC si ale conducerii Institutului de Statistica legate de fraudele reclamate de Alianta D.A.
Cat despre grupul democratilor pro-Gusa si propunerea lor, conducerea PD s-a scos deocamdata pretinzand ca alegerea viitorului presedinte nu figureaza printre prioritatile momentului atata vreme cat localele partiale din Capitala bat la usa.
Guvernul a facut si el propriul proiect, in tandem cu Asociatia Pro Democratia. ... Cristian Parvulescu, presedinte al Asociatiei Pro Democratia, a fost criticat dur de presedinte pentru varianta de lege a uninominalului pe care a sustinut-o.
Pe de alta parte, presa pro-Basescu si-a prelungit euforia, turnand in capul lui Geoana toate rezervele de sarcasm ramase in urma campaniei.
In luna ianuarie 2004, raportul anual al Societatii Academice Romane, a Alinei Mungiu, o militanta feroce pro-A.D.A., atragea atentia, cu seriozitate, asupra riscului ca alianta opozitiei sa aiba soarta CDR.
Purtatorul de cuvant al PDL Sever Voinescu a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre zvonurile potrivit carora senatorul Dan Voiculescu ar pregati fluturasi pro-Basescu pentru a-i distribui in Parlament.
Traian Basescu, la PRO TV: "Functia de presedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinta a vietii mele". LIVETEXT Gandul Duminica, la ora 10:00 a inceput un nou sezon "Dupa 20 de ani" la ProTV, pe voyo.ro si m.stirileprotv.ro.
Cum o fi aratand un pro¬test neaccentuat?
blocul anti si blocul pro-Basescu. ... De partea cealalta avem alianta pro-Basescu, alcatuita dintr-un PDL care si-a propus sa se reformeze, dar care nu stie prea bine ce si cum ar trebui reformat, si niste caricaturi de partide cu al caror nume n-are sens sa va plictisesc.
Atunci a fost vorba de un parteneriat intre Camera Deputatilor si Asociatia Pro Democratia.
Cum tot guvernarea este aducatoarea de portofolii, functii, sinecuri si tot felul de alte delicateturi caracteristice puterii, evocarea ei i-a facut pe liberalii din ambele tabere (pro si contra lui Tariceanu) sa-si ciuleasca urechile si sa puna surdina pe trombonul partidului.
Precum in cel mai intunecat fanariotism, ai folosit demnitatile publice ori resursele statului pentru a-ti caftani apropiatii, pe cei care ti se inchinau cu ipocrita smerenie, intr-un detestabil qui pro quo. ... Toti cei care nu acceptau fanariotul qui pro quo erau detestabili, maculabili, expulzabili.
google-analytics.com